Waaaa, de nieuwe single van Taylor Swift is uitgekomen, en wat voor een. Met haar nieuwste 'Look What You Made Me Do' maakt ze meteen een statement. 

Vooral het gedeelte: "I'm sorry, the old Taylor can't come to the phone right now... Why? Oh because she's dead" is behalve briljant ook een serieuze aankondiging. De zangeres is na drie jaar dus écht terug, maar wel met andere muziek dan we van haar gewend zijn. 

Naast Taylor zijn er nog meer artiesten terug van weggeweest. We hebben ze voor je verzameld:

Ed Sheeran

Nu deze man terug is, realiseren we pas hoe erg we 'm hebben gemist. Praktisch de hele wereld was blij met zijn nieuwe muziek, dat bleek ook wel toen zijn album ÷ (Divide) uitkwam. Alle 16 nummers van het album kwamen in de hitlijst terecht, en da's ongekend.


De absolute toppers zijn toch wel 'Shape Of You' en 'Castle On The Hill'. Yehesss, wat goed om Ed terug te hebben.

Selena Gomez

Haar comeback single in samenwerking met Kygo (we hebben het natuurlijk over 'It Ain't Me'), was meteen een klapper van een hit. Dat is pas een goede terugkeer na 2 jaar stilte. 

Congratulations @kygomusic -our song is finally out in the world
Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op


De zangeres heeft de smaak gelijk goed te pakken, want niet lang daarna bracht ze ook 'Bad Liar' en 'Fetish' uit. Lekker bezig, Selena.

Kesha

De gunfactor is bij Kesha wel heel hoog. De zangeres had al lang geen muziek meer uitgebracht omdat ze haar producer Dr. Luke aanklaagde voor seksueel misbruik en psychologische mishandeling. Dit eindige met lange rechtszaak die nog steeds niet helemaal is afgesloten. 

De laatste hit van Kesha was Timber, en die komt alweer uit 2013. Ze heeft nog niet zo lang geleden het album Rainbow uitgebracht, en daarmee is de zangeres officieel terug. Met succes, want het lijkt erop dat haar fans haar na al die jaren toch trouw zijn gebleven.


The Script

Kijk eens wie we daar hebben?! Na drie lange jaren zonder nieuwe muziek zijn de mannen van The Script terug. Wij houden ze absoluut niet tegen.

De single 'Rain' is al een prima begin, maar de band komt al bijna (1 september is de datum die je zoekt) met een nieuw album.

We're back!!!
Een bericht gedeeld door The Script (@thescriptofficial) op


P!nk

Na ongeveer een jaar niks kunnen we de bekende stem van P!nk weer horen, en die klinkt ouderwets goed. Haar single 'What About Us' gaat lekker, en het album Beautiful Trauma komt in oktober. Welkom terug, P!nk!


Avicii

Het is alweer een jaar geleden dat de dj zijn laatste set deed, maar sinds kort is daar dan toch echt nieuw materiaal. Dankzij zijn EP bracht hij 6 nummers uit. 

Avicii is gestopt met optreden vanwege gezondheidsredenen. Hij staat nog steeds niet op het podium, maar er is in ieder geval wel nieuwe muziek.


Moet je nagaan dat de lijst eigenlijk nog veel langer is. We hebben het namelijk nog niet eens over Miley CyrusThirty Second Of Mars en vele anderen gehad. Genoeg artiesten die dus even wat tijd voor zichzelf nemen, maar gelukkig zijn ze allemaal teruggekomen!