Albert Verlinde kon vanmorgen in zijn wekelijkse update bij Mattie & Wietze goed nieuws brengen over Henk-Jan Smits. Hij heeft te horen gekregen dat hij kankervrij is verklaard. Fantastisch! Verder hadden ze het natuurlijk ook over de Televizier-Ring, want Angela Schijf bleek niet heel blij te zijn met de gang van zaken en GTST actrice Celine Purcell blijkt te worden bedreigd.

NOS-correspondent Wouter Zwart legde vanmorgen uit wat de shutdown in Amerika nou eigenlijk inhoudt en Mattie & Wietze spraken ook nog met Henri van de Trabantclub in Nederland. Het autootje wordt met uitsterven bedreigd. Hij moet toegeven dat hij het ook wel ziet aan het aantal leden bij zijn club, maar hij snapt er niks van! Zo’n mooie auto als zijn mandarijntje, die mag toch niet verdwijnen?

De 17-jarige Hidde moet vandaag op sollicitatiegesprek komen voor de functie van burgemeester van Utrecht. Om hem een handje te helpen hangt ook Ben Visser aan de telefoon, hij is op dit moment de jongste burgemeester van Nederland en geeft Hidde tips. En omdat het de dag van de ouderen is speelden Mattie & Wietze een speciale editie van de 50+ quiz.