Ieder jaar worden in Los Angeles de befaamde Grammy Awards uitgereikt. Dit is misschien wel de belangrijkste muziekprijs binnen de muziekindustrie, vergelijkbaar met de Oscars voor de filmwereld. Naast de prijsuitreiking treden ook jaarlijks de allergrootste artiesten weer op, we zetten ze even voor je op een rijtje!

Katy Perry - 'By The Grace Of God'

Na haar verpletterende Super Bowl performance werd al snel aangekondigd dat ook Katy Perry zou gaan optreden bij de Grammy's. Ze zong vannacht de prachtige ballad 'By The Grace Of God' afkomstig van haar album Prism.

Rihanna, Kanye West en Paul McCartney - 'FourFiveSeconds'

Deze bijzondere samenwerking stond tijdens de Grammy's voor het eerst samen op het podium voor een liveoptreden. 'FourFiveSeconds' is een voorproefje van het nieuwe album van Rihanna dat er dit jaar nog aan zit te komen.

Sam Smith en Mary J Blige - 'Stay With Me'

De man die van de Grammy's de Sammy's maakte stond zelf ook samen met Mary J Blige op het podium met zijn bekroonde nummer 'Stay With Me'.

Beyoncé - 'Take My Hand, Precious Lord'

Beyoncé ontving vannacht 3 Grammy Awards, dat betekent dat de zangeres in totaal in het bezit is van 20(!) Grammy's.

John Legend en Common - 'Glory'

Met dit nummer zijn John Legend en Common ook nog eens genomineerd voor een prestigieuze Oscar.

Usher en Stevie Wonder - 'If It's Magic'

Een bijzondere samenwerking op het podium tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Usher stond namelijk op het podium met niemand minder dan Stevie Wonder met het nummer 'If It's Magic' dat origineel alleen van Stevie Wonder is.

Madonna - 'Living For Love'

Sinds kort is Madonna weer helemaal terug met haar nieuwe album Rebel Heart, waar ook het nummer 'Living For Love' op staat.

Pharrell Williams - 'Happy'

Het nummer dat 2014 soms net wat vrolijker maakte was toch wel 'Happy' van Pharrell Williams. Maar in deze bijzondere uitvoering heb je het vast nog nooit eerder gehoord!

Adam Levine en Gwen Stefani - 'My Heart Is Open'

Tijdens de opnames van de Amerikaanse variant van The Voice zitten de twee allebei in een rode stoel als jurylid. Nu stonden Gwen en Adam samen op het podium voor het prachtige nummer 'My Heart Is Open'.

Lady Gaga en Tony Bennett - 'Cheek To Cheek'

Tijdens de Grammy's zongen Lady Gaga en Tony Bennett het nummer 'Cheek To Cheek' afkomstig van het gelijknamige album dat de twee vorig jaar uitbrachten.

Ariana Grande - 'Just A Little Bit Of Your Heart'

In 2014 maakte Ariana Grande haar doorbraak voor het wereldwijde grote publiek. Tijdens de Grammy's stond ze op het podium met het mooie 'Just A Little Bit Of Your Heart'.

Ed Sheeran en John Mayer - 'Thinking Out Loud'

Ed Sheeran was vannacht genomineerd voor maar liefst drie verschillende Grammy Awards, hoewel hij niets gewonnen heeft gaf hij wel een waanzinnig optreden samen met John Mayer.

Sia - 'Chandelier'

Op een artistieke manier weet Sia keer op keer weer een krachtige performance neer te zetten, uiteraard ook weer onder dansbegeleiding van de jonge Maddie Ziegler die we kennen van haar videoclips.

Jessie J en Tom Jones - 'You've Lost That Loving Feeling'

Jessie J stond vannacht op het podium met Tom Jones. De twee kennen elkaar nog uit de tijd dat ze beiden jurylid bij de Britse variant van The Voice waren.