Gisteravond werden in New York de GRAMMY's uitgereikt. Een flinke prijzenregen, maar dat was natuurlijk niet alles wat er die avond gebeurde.

Zoals elk jaar is er op het podium van de GRAMMY's ook plaats voor een paar hele bijzondere optredens. Bruno Mars, de grote winnaar van de avond, en Cardi B maakten bijvoorbeeld hun debuut met 'Finesse' en James Corden viel door de mand met zijn Carpool Karaoke. 

We hebben de tofste optredens even voor je op een rijtje gezet.

Bruno Mars en Cardi B - 'Finesse'

Een bijzonder moment voor het duo, dit was de aller eerste keer dat zij hun versie van 'Finesse' samen deden.


Miley Cyrus & Elton John doen 'Tiny Dancer'

Deze valt wel in de categorie bijzondere duetten! Samen met Miley Cyrus deed Elton John zijn hit uit de jaren '70, 'Tiny Dancer'.

En mogen we even een extra applaus voor de prachtige look van Miley?!


Luis Fonsi & Daddy Yankee - 'Despacito'

Ze waren genomineerd voor Song of the Year en Record of the Year, maar helaas grepen ze in beide categorieën net naast het beeldje. Gelukkig weerhield ze dat niet van een knallend optreden!


Speciale editie Carpool Karaoke gaat mis

De host van de avond, presentator James Corden, wilde in New York een speciale editie van zijn item Carpool Karaoke opnemen.

Hij schakelde de hulp in van supersterren Shaggy & Sting maar helaas bleek het New Yorkse publiek niet zo enthousiast...


Lady Gaga ontroert met 'Joanne' & 'Million Ways'

In een prachtige jurk en een letterlijk gevleugelde vleugel weet Lady Gaga het publiek te raken met haar prachtige stem.


Foto: AFP