Vrijdag 31 oktober was het Halloween. Om alvast een beetje in de stemming te komen, hoorde je daarom deze hele week tussen 19:00 en 0:00 uur bij Menno Barreveld en Joep & Eva de 'Halloween Hor-Hoor-Story'. Het leuke is... jij bepaalde elke dag hoe dit verhaal verder gaat!

En omdat het radio is... deden we dat in de vorm van een hoorspel :-). Beluister het complete verhaal hierboven terug. Iedereen bedankt voor de verhalen en spannende ideeën!

Het hele verhaal
"Het was op de meest enge plek... De vervallen basisschool 'De Boodschap' die in 1997 dicht ging, maar waar Loesje nog steeds zoekt naar haar pop... Ze loopt door de school, aan het einde van de lange donkere enge gang staat de kast op een kier. Daar komen rare geluiden uit...Ze is eigenlijk te bang om te kijken, maar kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen! Opeens hoort loesje gegil... Een flits, een donder... en er springt een clown uit de kast... Met grote enge ogen, een brede neus, scherpe tanden en handen als kolenschoppen… heft hij zijn arm met daarin het mes. Loesje rent de gang op (met de clown op haar hielen), de klapdeuren door... Loesje kijkt achterom… om te zien of de clown nog achter haar aan zit. Opeens stuikelt ze! Ze ligt op de grond en kijkt de clown recht in zijn ogen aan... De clown slaakt de hardste en scherpste lach die Loesje ooit gehoord heeft, en zet het mes aan haar keel. 'Ben je hier soms naar op zoek? Loesje kan amper ademhalen.. maar ze grijpt om zich heen.. en ziet een lamp. Ze houdt hem tegen de clown... het mes klettert op de grond. De pop...valt op de grond. De clown bloedt… het bloed valt op de pop. Loesje is in alle staten… ze is verdrietig, bang en woest... Ze pakt het mes… En toen smeerde ze een broodje… Oh nee. Ze pakte het mes. Als loesje opstaat blijkt ze recht voor een enorme spiegel te staan. Maar als ze erin kijkt, ziet ze niks. Geen spiegelbeeld, geen refelectie. Loesje is een geest."

Wat kon je winnen?
Hoorde je jouw vervolg terug in het verhaal? Dan krijg je van ons de 6-cd-box Q-top 1000!

Ben ik op de radio geweest?
Hierboven lees en luister je het verhaal terug, zodat je kunt checken of jouw inzending in het verhaal zat. Bedankt Elena Schmelzer, Christine Kritzinger, Margriet Otto-Bijker, Simone Looijener, Ilse Buurmans, Roos Nouwen, Tjalling Schippers, Rana Kiani, Manfred Veldink en Martijn Bosch!