Vandaag was Hannah Hoekstra te gast in de Q-studio om te praten over de nieuwe film App. Alleen toen het nieuws voorbij kwam over uitgestelde kopjes koffie, wilde Hannah wel weten hoe dat in zijn werk gaat. Dus spelen Mattie, Wietze en Hannah het nieuws over uitgestelde kopjes koffie na.

Vandaag beslist de curator of voetbalclub Veendam failliet wordt verklaard of niet. Henk de Haan is al de hele tijd actie aan het voeren om geld in te zamelen. We vragen hoe het er mee staat, nou niet zo best… hij was even vergeten dat door de paasdagen het geld van andere banken niet bijgeschreven wordt… en door het tijdsverschil had hij ook nog één uur minder om actie te voeren en tot overmaat van ramp heeft hij de rekening van zijn telefoon ook nog niet betaald.

Genoeg te bespreken deze week met Albert Verlinde. Ali B. als jurylid bij The Voice Of Holland. Anne-Mieke Ruyten, bekend van Kinderen Geen Bezwaar, was moe maar heeft nieuwe baan. De artiesten voor het Koningslied zijn bekend, en Mattie had nog een scoop voor Albert want zo staat op Twitter Lindsay Lohan is zwanger. Beluister hierboven de fragmenten terug!