De nummer één DJ van de wereld Hardwell is een bijzondere samenwerking aangegaan met de Efteling! Hij heeft namelijk de muziek van de gloednieuwe attractie Baron 1898 mogen remixen. Tiësto ging hem ooit al eens voor door muziek voor het waterspektakel Aquanura te verzorgen.

Hardwell vertelt over de samenwerking. "Ik ben groot fan van de Efteling! Ik heb jarenlang een abonnement gehad en kwam er vroeger ook regelmatig. Toen ik in december aanwezig was bij de première van de Tiësto Efteling Aquanura show werd ik uitgenodigd om eens op kantoor langs te komen. Daar hoorde ik de themamuziek van Baron 1898, waarna ik gevraagd werd een bewerking van het nummer te maken."

En van het één kwam het ander! "Uiteraard ben ik als fan en muziekproducent trots op het eindresultaat!" De muziek zal niet in de attractie zelf te horen zijn of worden uitgebracht, maar het nummer zal wel tijdelijk worden uitgedeeld aan bezoekers rondom de opening van de attractie.

Baron 1898 is een gloednieuwe achtbaan in het pretpark met een vrije val van 37,5 meter, een voorproefje van de muziek die je gaat horen beluister je in deze video:

Foto: ANP Kippa