Het is weekend! En dat betekent tijd voor een nieuwe Stephan's Pianobar! Met deze week een oude bekende: Haris! Het is alweer de derde keer dat hij te gast was bij Stephan!

De 26-jarige Haris Alagic ken je misschien van het vijfde seizoen van X Factor. Zijn eerste single 'Playing With Fire' heeft zelfs twee weken in onze Top 40 gestaan. Hij schreef en zong ook aardig wat tracks met bekende DJ’S. Ken je bijvoorbeeld nog 'Perfect' wat is uitgebracht met DJ-duo Lucas & Steve? Dat is toch wel zijn meest bekende track tot nu toe. Deze track stond maar liefst 23 weken in de Top 40! 

Samenwerking met Ofenbach

Maar hij heeft ook samen met Ofenbach een track uitgebracht! Je wist waarschijnlijk niet dat ‘Wasted Love’ een samenwerking was met Haris, het werd namelijk uitgebracht onder de naam ‘Lagique’. Maar ‘Lagique’ is een verbastering van zijn achternaam ‘Alagic’! Om te bewijzen dat hij écht de zanger is van deze track, zong hij hem live in de studio bij Q!

Debuutalbum

Naast 'Wasted Love' zond Haris ook nog ‘Obsession’, een nummer van zijn gelijknamige debuutalbum dat 29 Oktober uitkwam. In totaal staan er 10 tracks op het album. Een deel bracht hij al eerder uit, maar er staan ook nieuwe nummers op, waaronder deze!

Haris - 'Wasted Love'


Haris - 'Obsession'