Jaaaa, Harry komt naast AFAS Live ook naar de Ziggo Dome. Hij geeft daar een concert op 14 maart 2018. De zanger komt dus niet 1, maar 2 keer naar Amsterdam! 

Het vorige concert was binnen 10 minuten he-le-maal uitverkocht, dus handel snel als je tickets wilt. Offff, win ze bij Qmusic! 


Volgende week (10 t/m 16 juni) geven we namelijk tickets weg voor dit concert in de Ziggo Dome. Hoe? Houd Qmusic.nl in de gaten, want de informatie volgt! Ga je zelf die tickets proberen te scoren? Let dan even op het volgende:

Harry vindt al die zwarthandel maar niks, en daarom gaat de zanger een deel van zijn tickets verkopen via een invitation presale. 

De echte fans van Harry kunnen zich tot zondagavond (22.00 uur) inschrijven via harrystyleseurope.ontouraccess.com. Alle liefhebbers van de 'Sign Of The Times'-zanger verzamelen zich in één bestand, en onder al deze mensen worden er codes verloot. Beschik je over zo'n code, dan krijg je toegang tot de presale op woensdag 14 juni. 

Op deze manier maken de echte fans meer kans om bij dit concert te zijn. Check voor meer informatie deze site. De officiële verkoop van de resterende tickets start op vrijdag 16 juni om 9:00 uur. 

Foto: AFP