Zaterdag 9 juli stond Harry Styles op de planken van de Ziggo Dome. Het concert was al maanden stijf uitverkocht, dus de 17.000 fans die aanwezig waren, waren the lucky ones. Voor één fan was het een hele bijzondere avond.

Telefoongesprek met papa

De fan stond in de Ziggo Dome met een bord in het publiek waarin ze Harry vroeg haar te helpen met het 'outen' bij haar vader. Haar vader was nog niet bekend met haar seksuele geaardheid. De Britse zanger wilde haar daar graag bij helpen. "Weet je zeker dat ík dit doe?", vroeg hij nog voor de zekerheid voordat hij haar telefoon pakte. Na het gesprek met de vader van de fan plaagde hij het publiek nog door te zeggen dat hij meteen verder zou gaan met het volgende nummer. Gelukkig besloot hij te delen wat de vader van de fan had gezegd. "Hij zei dat hij erg veel van je houdt en niet kan wachten om je snel weer te zien." Volgens Harry klonk de man als "een geweldige vader".


Lang zal ze leven

Naast dit bijzondere moment voor de fan in het publiek, werd Harry zelf ook nog verrast. Toen er een jarige fan in het publiek bleek te staan, begon een uitverkochte Ziggo Dome uit volle borst 'Lang zal ze leven' te zingen. Hoewel de Nederlandse fans dit lied natúúrlijk kennen, is dat voor Harry anders. Hij stond verbaasd op het podium, niet wetende wat hem overkwam. Een ding vond hij wel: onze versie van 'Happy Birthday' klinkt veel gezelliger dan de versie die hij kent. 

Foto: Getty Images