Waar we in Nederland schoolfeesten hebben, kennen ze in de VS en Groot-Brittannië een 'prom'. Een soort dansbal voor alle leerlingen om het schooljaar af te sluiten, je hebt het vast wel eens gezien in films of tv-series.

Traditioneel vraagt een jongen aan een meisje om als zijn 'prom date' mee te gaan naar het feest. Zo vroeg One Direction bandlid Harry Styles vijf à zes jaar geleden Lydia Cole mee naar het schoolfeest.

Niet lang daarna zou de piepjonge Hazza auditie doen voor X Factor en de rest is geschiedenis. Het jonkie hier linksboven op de foto is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen man en toert de hele wereld over.

Een reünie

Eerder deze week stond One Direction met hun On the Road Again Tour in het Britse Cardiff. Een mooi moment voor een reünie! Lydia mocht backstage en kon zo op de foto met haar oude schoolgenoot.

"Love this boy #bestfriend #onedirection #harrystyles", schreef ze bij de foto. Trots plaatste ze ook een video van Harry die in het bomvolle stadion zingt: "So proud of you @harrystyles".

Always love you #harrystyles #promdate

Een foto die is geplaatst door Lydia Eve Cole (@lydiaevecole) op

Love this boy #bestfriend #onedirection #harrystyles

Een foto die is geplaatst door Lydia Eve Cole (@lydiaevecole) op