Ja hoor, daar is dan eindelijk een datum waarop Harry Styles weer voet zet op Nederlandse bodem! Zojuist heeft hij aangekondigd dat hij met zijn Love On Tour tournee op woensdag 6 mei in de Ziggo Dome staat.

De wereldtournee start in april in het Verenigd Koninkrijk en gaat dan langs verschillende steden in Europa, de Verenigde Staten en zal eindigen in oktober in Mexico. 

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 22 november om 10:00 uur via Ticketmaster. Tickets zijn vanaf €45,92 (incl. servicekosten) verkrijgbaar.


Nieuw album

Het langverwachte nieuwe album Fine Line komt op 13 december uit. Het album heeft 12 nummers, waaronder zijn nieuwste single 'Light's Up'. Je kunt hem nu al pre-orderen op CD, vinyl en in een special edition (incl. boekje van 32 pagina's met exclusieve foto's achter de schermen). 

Saturday Night Live

Aankomende zaterdag is hij voor het eerst gastheer van NBC's Saturday Night Live, een Amerikaans tv-programma bestaande uit korte sketches, parodieën en muziekoptredens. Hier zal hij voor het eerst muziek van zijn nieuwe album Fine Line gaan spelen. 

Foto: Persbeeld