Mark the date want Harry Styles heeft de releasedatum van zijn derde album aangekondigd!

Harry's House

Op woensdagavond deelde de zanger dat zijn langverwachte derde studioalbum, Harry's House, op 20 mei zal uitkomen. Volgens het persbericht zullen er maar liefst 13 tracks op het album staan, meer dan op zijn vorige albums.

Naast de foto die hij plaatste op Instagram, deelde hij ook een video waarin hij in een theater staat waar achter hem een geel huis verschijnt.

Detective fans

De aankondiging van de 28-jarige popster bevestigt de theorieën van zijn detective fans. Zij merkten al op dat hij het Instagram-account @youarehome was gaan volgen en ontdekten een mysterieuze website YouAreHome.co. Op beide kanalen was niet anders te zien dan een beige deur die elke dag werd bijgewerkt om open te gaan en iets anders achter de deur te tonen. Op 19 maart werd de omslag van Ralph Waldo Emersons Nature and Selected Essays zichtbaar. Op 20 maart ging de deur open voor de lakens van Haruki Murakami's The Wind-Up Bird Chronicle. Op 21 maart onthulde de You Are Home-deur een foto van de Aarde en op 22 maart werd een paddenstoelenpuzzel van Cavallini zichtbaar. Op 23 maart werd de visual van de aankondiging van zijn album zichtbaar.

Foto: Getty Images