Je zou zeggen dat Harry Styles in één van z'n luxe auto's reist of wellicht relaxt gebruik maakt van een taxi. Nope, daar is hij te gewoon voor gebleven. Het jongste One Direction bandlid nam gisteren gewoon de metro naar een concert.

Harry onderbrak zijn vakantie in Amerika om bij het optreden van Elton John op het iTunes Festival in Londen te zijn. Onderweg naar het concert werd de 'Kiss You'-ster in 'The Tube' op de foto gezet door een medereiziger.

Kijk volgende keer dus nog maar eens extra goed als je een look-a-like van Harry Styles ziet zitten in de metro, hij kan het zomaar zelf zijn! Eerder reisden onder meer Rihanna en Jay-Z ook al met de metro naar een concert.

Uitgejoeld

Overigens was gisteravond boegeroep in de zaal te horen nadat Elton John de 1D zanger bedankte voor zijn aanwezigheid: "Thanks to the fabulous Harry Styles." Elton nam het gelijk op voor Harry: "I love One Direction, fuck off", zei hij tegen de boe-roepers.

Harry Styles plaatste na het concert een foto van hemzelf met de zanger op zijn Twitter met de tekst "Elton John is een levende legende."