Na het laatste concert in Tokyo zat na 131 concerten de Take Me Home wereldtour van One Direction erop. Tijd voor een feestje dus! Inmiddels duiken de eerste foto's op, waaruit blijkt dat de boyband en crew het érg gezellig hadden.

1D-kapster Lou Teasdale plaatste een foto op Instagram van Harry Styles verkleed als Miley Cyrus. De populaire zanger had niets meer aan dan slechts een strak vleeskleurig broekje en de bekende schuimhand, net als Miley tijdens haar veelbesproken MTV VMA optreden.

Ook heeft Harry z'n haar in exact dezelfde knotjes zitten als Miley had én steekt hij uiteraard zijn tong uit. "Een klein feestje heeft nog nooit iemand gedood", reageerde Harry via Twitter kort na het verschijnen van de foto.

Ook de andere bandleden hadden hun best gedaan voor het uitgestelde Halloweenfeestje. Louis en Zayn zagen er vooral heel eng uit als zombies, Niall was verkleed als de gitarist van rockband Kiss en Liam had een voetbalshirt aan van Manchester United. Collega popster Olly Murs is te zien in vrouwenkleding, maar ach, dat is ook niet voor het eerst.