Hou je vast, want we staan op het punt het geheim achter de gave huid van Harry Styles te onthullen. Of je de tip meeneemt om hetzelfde te doen is aan jou. Dermatoloog Louise Deschamps, die een salon bezit waar de One Direction-zanger geregeld komt, verklapt de favoriete, maar toch ook schokkende behandeling die Harry doorgaans ondergaat.

Zo is de 'Steal My Girl'-zanger fan van de facials van, komt 'ie... schapenplacenta! "Harry komt hier vaker langs, wat best opmerkelijk is, want ik krijg niet dagelijkse jonge mannen over de vloer." Zo vertelt ze in een interview met het blad Grazia.

"Tijdens zijn tour draagt hij zoveel make-up dat zijn huid nogal verstopt zit. Maar het is zo schattig, want hij zorgt echt goed voor zichzelf en zijn huid. Hij wil er maar wat graag goed uit zien." De facial bezit stamcellen die uit de placenta van schapen wordt gehaald, het wondermiddeltje wordt door de groei stimulerende stoffen ook wel eens "natuurlijke botox" genoemd.

Maar Harry Styles is niet de enige! Ook Jennifer Lopez, Kim Kardashian en David en Victoria Beckham zijn al om. De vraagt blijft natuurlijk, zou jij het ook doen?