Heel even dachten we dat Harry begin deze week de comeback van One Direction aankondigde, maar dat bleek om iets heel anders te gaan.

De zanger onthulde die dag namelijk de covers van het magazine Another Man, waarin hij met een uitgebreid interview staat.

En in dat interview laat Harry het een en ander doorschemeren over de eventuele comeback van One Direction, die verder weg lijkt dan ooit: "Dat is een lastige onderwerp. Ik zal nooit zeggen dat we nooit meer iets gaan doen maar het is goed voor ons om andere dingen te ontdekken. Misschien komt er een bepaald punt dat iedereen weer wat samen wil doen, maar zoiets is beter als het natuurlijk ontstaat."

Filmcarrière

In datzelfde interview liet Harry ook weten dankbaar te zijn voor de pauze van One Direction.

Die pauze heeft er namelijk voor gezorgd dat hij zijn ambities als acteur kon oppakken. Hij gaf in het interview toe dat acteren altijd al iets was dat hij wilde proberen maar dat zijn toewijding aan One Direction hem tegen hield auditie te doen.

Al snel na de break had Harry zijn eerste filmrol te pakken, in 2017 kunnen we van hem gaan genieten op het witte doek in de film Dunkirk.