Goed, als dit geen reden is om beroemd te worden dan weten wij het ook niet meer. Harry Styles heeft toch wel het nodige bereikt, hij schijnt namelijk lid te zijn van het VIP augurkenclubje van het merk Branston. 

Jaloers? Wacht maar tot je dit hoort. Als kaarthouder kan de 'Sign Of The Times'-zangers o-ver-al ter wereld de speciale augurken hotline bellen om augurken op te vragen, wanneer hij maar wil. Zo vertelt een bron. 


SheWee

Maar niet alle deals zijn even aantrekkelijk voor de zanger. Zo vertelt hij in een interview met de krant Daily Star Sunday dat hij ooit een doos met SheWees opgestuurd heeft gekregen. Een plastuit voor vrouwen. 

De krant vroeg hem naar het vreemdste dat hij ooit ontvangen heeft. Toen vertelde hij dat hij in 2012 voorzien werd van een voorraad SheWees. "Ze stuurden me er een aantal op, ik weet niet of ik er zelf iets mee moest doen. Ik denk dat ik ze aan mijn vrienden moest geven." 


Ondanks dat Harry geen ambassadeur hoefde te worden kon hij de verleiding niet weerstaan om er toch iets over te plaatsen. Oh, mocht je je afvragen hoe je een SheWee kan herkennen. Aanschouw dit exemplaar: