Gisteravond was het weer tijd voor het jaarlijkse Gouden RadioRing Gala. Mattie, Marieke en Domien waren aanwezig en gingen niet met lege handen naar huis!


Zilveren RadioSter 2020

Zoals elk jaar is er een vrouwen en mannen categorie voor de Zilveren RadioSter. Dit jaar waren onze Q-dj's Mattie, Marieke en Domien hiervoor genomineerd. Het was even spannend, maar zowel Mattie als Marieke namen deze trofee naar huis. Marieke breidt met deze prijs haar prijzenkast verder uit. Er staan sinds gisteravond 3 Zilveren RadioSter Vrouw-prijzen bij haar thuis.


Mattie is de eerste mannelijke Q-dj die deze prijs wint. ''Ik keek laatst een interview met een hele succesvolle Australische radiopresentator. Hem werd gevraagd: wat is het geheim van je succes? Het antwoord: je moet binnen je vak de allerbeste mensen vinden om mee te werken. Dat heb ik enorm en ik wil jullie allemaal bedanken." zei hij in zijn speech.


Gouden Podcast Award

Domien mocht dan wel de Zilveren RadioSter man 2020 zijn misgelopen, hij ging niet met lege handen naar huis. Samen met vrienden Bas Louissen en Chris Bergström maakt hij de 'Man, Man, Man De Podcast'. De Gouden Podcast Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt met een hele blije Domien (én Chris en Bas) als resultaat.Foto: AVROTROS / Elvin Boer