Over het algemeen staan studenten niet bekend om hun gezonde eetgewoontes en ook Ellie Goulding was geen uitzondering. De 'On My Mind'-zangeres maakte het heel bont toen ze nog op de universiteit zat.

"Ik weet nog dat ik zo ontzettend verslaafd was aan suiker dat ik twee grote snoeprepen at en verder niets", vertelt ze tegen Glamour. "Ik was bang om aardappelen, rijst of iets anders met koolhydraten te eten, maar at nam nog wel heel veel chocolade elke dag."

'Chocolade als ontbijt, chocolade bij de lunch'

"Het sloeg nergens op", gaat Ellie verder. "Mijn vrienden waren zo bezorgd, want ik kwam bij ze langs en nam allemaal candybars mee. Als ze dan vroegen wat ik had gegeten, dan antwoordde ik: 'Chocolade als ontbijt, chocolade bij de lunch en een appel en salade. Ik dacht na over voedsel op een manier die zeker niet gezond was en ik at zo extreem dat ik diabetes had kunnen krijgen."

Gelukkig zijn de tijden veranderd: "Nu mijn houding ten opzichte van voeding weer in balans is, voel én zie ik er beter uit. Mijn huid en ogen zijn helderder en als ik mezelf in de spiegel zie vallen mijn wallen mee."

Dat is maar goed ook! De zangeres vertelde eerder deze week problemen te hebben met haar hart.