Dankzij de catchy single 'Runaway (You & I)' heeft de hele wereld kennis mogen maken met Galantis. Het nummer is sinds deze maand ook bezig Amerika te veroveren. Leuk al dat succes, maar wij hebben eigenlijk maar één brandende vraag... Hoe zit het met dat masker!?

Een herkenbaar beeld is een maf lichtgevend kattenmasker dat ook weer terugkomt op alle singlecovers en in de video's van het duo. Wat blijkt! Het masker dat je ziet bestaat echt en is gemaakt door de man die ook de maskers van Daft Punk heeft gemaakt, bizar hè?

Het meisje, de zogenoemde "Seafox Girl", reist mee met Galantis de wereld over en er worden kartonnen replica's uitgedeeld aan het aanwezige publiek. Zo, dan weet je dat ook weer!

Ga naar Galantis!

Jij kunt Galantis en de beruchte Seafox Girl live gaan zien! Zondag 24 mei 2015 staat het Duo op 7th Sunday Festival in Erp. Ook onder andere Steve Angello en Chocolate Puma zijn van de partij. Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op kaarten.

Speciaal voor Q-members hebben we 10x2 kaarten geregeld voor 7th Sunday Festival. Vul onderstaand formulier in en wie weet win jij twee kaarten, de minimumleeftijd is 18 jaar.

Deze actie loopt van maandag 4 mei tot en met zondag 17 mei, winnaars ontvangen uiterlijk maandag 18 mei een persoonlijk bericht. Meer info over 7th Sunday festival vind je op deze site.