Wie het breed heeft laat het breed hangen! Ons bin zûnig, maar artiesten vinden het geweldig om met geld te smijten, hier een paar van de grootste geldsmijters op een rijtje.

Bono
De frontman van U2 was zijn hoed vergeten! Zo kon hij natuurlijk niet werken, dus liet hij zijn hoed overvliegen. Niet zo vreemd toch? Alleen reisde de hoed niet in een pakketje, maar op een eerste klas vliegtuig stoel van 1.300 euro…

Jennifer Lopez
Ohjee.. Is dat een rimpeltje op het voorhoofd van J-Lo? Niet voor lang. De ‘Dance Again’-zangeres is inmiddels 43, maar laat het er niet bij zitten. Ze geeft 19.000 euro uit aan een rimpelverwijderaar!

Justin Bieber
De Biebster is fan van vreemde kettingen. Zo kocht hij zijn bling in de vorm van Stewie, een personage uit de populaire animatieserie Family Guy ter waarde van 19.000 euro. Ook kon hij het niet laten om een ketting in de vorm van een goudvis (!) te kopen van nog eens 15.000 euro. Bieber heeft trouwens ook een Batmobile look-a-like in de garage staan van 75.000 euro

Lady Gaga
Als je zeker weet dat je wordt gestalkt door een spook, dan doe je daar wat aan! Mother Monster gaf 37.000 euro uit aan machines die geesten zouden kunnen signaleren. Nu maar hopen dat het heeft gewerkt.

Kanye West
Kanye heeft de hele onderste rij van zijn tanden vervangen voor diamanten- en gouden tanden, geen grill, echte implantaten! Hoe duur dat was is niet bekend, maar we kunnen ervan uit gaan dat het een flink bedrag was… Daarnaast heeft hij ook geen moeite met een middagje shoppen voor vriendin Kim Kardashian, die nu vijf gouden armbanden ter waarde van 48.000 euro rijker is.

Beyoncé & Jay-Z
De grootste spenders zijn Beyoncé en Jay-Z! Zo gaf Jay zijn vrouw een verlovingsring van 4 miljoen euro en gaf Queen B hem een Bugatti Venyron Grand Sport auto van 1,5 miljoen euro voor zijn verjaardag! Hun dochtertje Blue Ivy profiteert natuurlijk ook. Als papa Jay even rustig een basketbalwedstrijd wil kijken, huurt hij voor baby Blue even een privé-kinderkamer van 800.000 euro per jaar!