Na veel, heel veel geruchten is het eindelijk officieel, Sam Smith zal de soundtrack voor de eerstvolgende James Bond-film Spectre gaan verzorgen. Dat heeft de zanger zojuist via Twitter bekendgemaakt.

Gisteren leek het erop dat Sam Smith even een onschuldige foto van een ring op Instagram plaatste, maar toch heeft dit voor de nodige aandacht gezorgd. Noem het gerust reu ring:


Waar een aantal fans dachten aan een verloving, ging de meerderheid toch uit van een ander scenario. Is dit dé hint dat Sam Smith de soundtrack van de volgende Bond-film Spectre zal verzorgen? Het draait allemaal om die kleine octopus!

Dit bovenstaande logo is namelijk het logo van een criminele organisatie uit het Bond-universum genaamd... SPECTRE! Met een verwachte release in november zou het niet meer dan logisch zijn dat deze onthulling nu volgt. En nu is het dus officieel!

De track heet 'Writing's On The Wall' en is nu al te pre-orderen!

Er waren trouwens meer namen in de running aangezien Sam het lange tijd ontkende. Zo werd Ellie Goulding genoemd, maar ook werd er gedacht dat Adele het nog een keer zou doen. We zullen afwachten of ook 'Writing's On The Wall' zo groot gaat worden als 'Skyfall', het nummer dat Adele zelfs een Oscar opleverde.