Adele is by far één van de meest nuchtere artiesten binnen de muziekindustrie. In een interview vertelt de 'Hello'-zangeres waarom ze beroemd zijn niet haar leven laat beïnvloeden en hoe ze zorgt dat ze geen diva wordt.

"Het is heel makkelijk om toe te geven aan beroemd zijn, want het heeft z'n charmes. Het is heel krachtig en sleurt je zo mee." Zo vertelt ze aan The Guardian.

"Oprecht, het is harder werken om het te weerstaan dan er aan toe te geven. Maar na een tijdje weigerde ik gewoon een leven te accepteren dat niet echt is."

"Het OK vinden dat dingen voor je gedaan worden bijvoorbeeld, nee wacht, verwachten dat dingen voor je gedaan worden zelfs. Ik heb een paar van deze momenten gehad en daar schrok ik van."

Adele geeft een specifiek voorbeeld: "Ik was op een gegeven moment door mijn schone kleren heen en nam zelf niet het initiatief om mijn eigen kleren te wassen. Ik was geïrriteerd dat mijn kleren niet schoon waren. Toen zei ik tegen mezelf dat ik even moest dimmen en verdomme mijn eigen was moest doen."