In Carly Rae Jepsen's nieuwste videoclip pronken Justin Bieber én acteur Tom Hanks. Dat Justin in de clip zit is niet zo vreemd, hij heeft er namelijk persoonlijk voor gezorgd dat de 'I Really Like You'-zangeres doorbrak. Maar hoe ze Hanks heeft weten te strikken, is een grotere vraag.

De ontmoeting vond plaats op de bruiloft van Carly Rae's manager Scooter Braun, vertelt ze aan het Engelse Capital FM. "Er zat een kolibrie vast in de tent en ik zag een man ernaartoe lopen. Om de een of andere reden dacht ik dat die man de vogel iets aan zou doen."

Dat kon de zangeres natuurlijk niet toestaan, dus rende ze erheen en greep ze de man zijn arm. "Ik schreeuwde 'Doe de vogel geen pijn!'. Hij draaide om en ik zei 'Tom Hanks!'" Tegen het idee van Carly Rae in, was de acteur de vogel aan het helpen.

Een bijzondere ontmoeting dus. Het klikte zo goed tussen de twee dat de bekende acteur maar al te graag een rol wilde in de clip van Carly. Bekijk de videoclip van 'I Really Like You', met een lipsyncende Tom Hanks, hierboven.