Een van de opmerkelijkste momenten tijdens de MTV VMA's 2014 was zonder twijfel het jurkincident van Nicki Minaj. De rapster leek op het podium uit haar jurk te zijn gescheurd, maar wat was er écht aan de hand?

Achteraf zei de 'Starship'-ster dat ze geen tijd genoeg had om haar jurk fatsoenlijk dicht te ritsen. Maar de vraag is of we dat wel kunnen geloven. Want ooggetuigen zagen dat Nicki tijdens de repetities ook al met een opengeritste jurk op het podium stond.

Net als tijdens de show sloeg ze tijdens de repetitie haar armen om haar lichaam heen, om te checken hoeveel van haar ontblote lichaam te zien zou zijn. Ook zou ze in een kleedhokje achter het podium zeker een aantal minuten de tijd hebben gehad zich om te kleden.

Waarom?

Blijft de vraag over waarom Nicki dan besluit in een open jurk op het podium te verschijnen. En dat antwoord is eigenlijk heel logisch: aandacht. Niet geheel toevallig is net haar nieuwe single 'Anaconda' uit en volgt snel een nieuw album.

En laten we eerlijk zijn: het expliciete en spraakmakende optreden van een twerkende Miley Cyrus tijdens de VMA's vorig jaar is nou niet bepaald slecht geweest voor haar carrière. In tegendeel zelfs!

Foto: AFP