Het is inmiddels al even geleden dat Wouter te horen kreeg dat hij, samen met één ander, de wereldreis van z’n leven mocht maken. 9 artiesten in 9 landen verspreid over de hele wereld. Inmiddels zitten Wouter en z’n reismaatje Max ongeveer op de helft van hun Q-world tour, en dit is hoe hij z’n reis tot nu toe heeft ervaren:

"Met vijf concerten en vijf steden, in drie continenten, achter de rug zou je denken dat de Q-world tour bijna afgelopen is. Maar niets is minder waar! We kunnen het zelf amper geloven, omdat we al zo lang weg zijn, maar deze wereldtour is pas net over de helft! In de Verenigde Staten bezoeken wij Dallas (en Justin Timberlake), Los Angeles (en P!nk), Chicago (en Taylor Swift) en in Australië eindigt onze tour in Melbourne met Niall Horan."


"Er waren vrije dagen waarin wij de stad konden bekijken of konden uitrusten, zoals in het zwembad van het Marriott in Lissabon, maar ook dagen waarop we enkele uren na een vlucht al stonden te springen bij een concert, zoals bij Ed Sheeran in Dublin. We zijn al een beetje ziek geweest, we zijn al een beetje moe geweest maar we zijn nog lang niet klaar met het genieten van alle steden, culturen en concerten! En tegen onze verbazing in, hebben we ook nog geen jetlag ervaren!""Opvallende momenten waren de magie van Hong Kong als stad, hoe wij Sam Smith hebben gesproken op het vliegveld, Katy Perry een fan herkende die al 10 jaar lang naar haar concerten in Keulen komt en hoeveel geluid de fans van Harry Styles kunnen maken tijdens een concert. Eigenlijk gebeurde er in elke stad en bij elk concert wel iets bijzonders, geen enkel concert was echt vergelijkbaar en dat is alleen maar positief!""De komende 12 á 13 dagen gaan we nog zoveel mogelijk proberen te zien van Dallas, Los Angeles, Chicago en Melbourne. Maar het meeste kijken wij nog steeds uit naar Taylor Swift. We proberen alle spoilers over haar concerttour te ontwijken, maar elke tweetende fan is het erover eens dat dit haar beste tour óóit is. En dat zegt veel. Ook kijken we uit naar Dallas omdat het daar 35 graden wordt: heerlijk, na het koude Dublin, Keulen en Santiago :). Op ons Instagram kanaal ‘highonpop’ plaatsen we zoveel mogelijk blogposts over de steden, activiteiten en concerten en ik denk dat we pas merken wat we hebben meegemaakt als het allemaal over is, we een fotoalbum maken en terug moeten naar ons leventje zonder hotelbedden, minibars, zwembaden en ubertaxi’s."

Volg Wouter en Max op de voet, en volg hun reisblog