Cindy Kimberley had een baantje voor 6 euro per uur als babysitter, maar loopt nu als model over de catwalks. Allemaal door één Instagram-post van Justin Bieber.

Zes weken geleden stuurde hij haar foto naar zijn ruim 50 miljoen volgers op Instagram en schreef er "OMG, wie is dit" bij.

Omg who is this!!

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

Al snel bleek het te gaan om Cindy, een 17-jarig meisje dat in Spanje woont maar in Nederland werd geboren. Van slechts een handjevol mensen groeide haar account naar bijna 700.000 volgers.

"Het lijkt wel een sprookje", reageer ze nu tegenover Daily Mail. "Mijn leven is positief veranderd sinds Justin in mijn leven kwam. In het begin overviel het mij en wist ik niet hoe er mee om te gaan, maar ik raak er aan gewend."

"Ik heb veel werk aangeboden gekregen sinds dit is gebeurd. Ik krijg constant telefoontjes met aanbiedingen, maar ik focus mij op mijn studie", zegt Cindy die volgende week haar debuut maakt op de catwalk tijdens de Milan Fashion Week.

Het is niet bekend waarom Justin de identiteit van Cindy wilde weten en of hij uiteindelijk contact met haar op heeft genomen. Cindy kan het nog steeds niet geloven: "Toen ik zag dat Justin zich af vroeg wie ik was werd ik erg emotioneel, want ik ben al meer dan zes jaar fan van hem."