Lindsea Taylor, zomaar een alledaagse fan van Imagine Dragons, heeft het avontuur van haar leven gehad. Een bizar verhaal dat allemaal begon met een cryptische post op Facebook van de 'On Top Of The World'-band gepaard met de cover van hun nieuwe album Smoke+Mirrors.

"De eerste regel van het opvolgen van een routebeschrijving: wees PRECIES. De tweede regel bij het opvolgen van een routebeschrijving: Zorg dat je navigatie tools er klaar voor zijn. De derde en laatste regel: De vroege vogel vangt de worm (er is maar één worm, en hij is springlevend). Veel succes met zoeken!"

De 13-jarige Lindsea had het door. Ze keek naar de nieuwe cover en ontdekte iets dat op omgedraaide getallen leek. Ook zaten er mogelijke coördinaten onder het spinnenweb op de bovenstaande afbeelding. En gelijk had ze, het waren inderdaad coördinaten.

Dit leidde Lindsea naar een plek midden in de woestijn van Nevada, eenmaal aangekomen op de eindbestemming lag daar een gesigneerde gitaar, 10 gesigneerde polaroids met foto's van de bandleden en een paar gesigneerde drumstokken. Om het feest compleet te maken ontving de fan ook nog twee concerttickets.