Terwijl Justin Bieber aan het genieten was op zijn roadtrip met maatje Martin Garrix, was ondertussen iemand hem een rechtszaak aan het aanspannen!

Indie-zangeres White Hinterland, die eigenlijk Casey Dienel heet, vindt namelijk dat 'Sorry' veel te veel op haar liedje 'Ring The Bell' lijkt en stapt daarom naar de rechter. Justin zou in het nummer riffs gebruikt hebben die oorspronkelijk uit 'Ring The Bell' komen en daarmee plagiaat plegen. Oordeel zelf maar:


Maar 'Sorry' is toch al een jaar uit? Klopt, Casey heeft Justin ook gewaarschuwd toen het nummer net uitkwam, maar daar trok Justin zich weinig van aan.

Nu heeft de zangeres besloten om er toch werk van te maken en geld te gaan eisen van de 'Sorry'-zanger. Of ze dat ook echt gaat krijgen is nog maar de vraag, tot nu toe heeft nog niemand gereageerd uit kamp Justin.

Update:
Inmiddels heeft producer Skrillex gereageerd en noemt de beschuldigingen grote onzin. In een video toont hij met de originele opnames aan dat hij de sound toch echt zelf heeft gemaakt en niet gejat:


Foto: AFP