Lady Gaga heeft haar nieuwe liefde met de wereld gedeeld. Ze plaatste gisteren namelijk een heel intiem kiekje met haar nieuwe vlam. Dat is Michael Polansky.

Op de foto zit de zangeres bij Polansky op schoot. "We hebben het zo leuk gehad in Miami. Liefs aan al mijn 'little monsters' en fans, jullie zijn de beste!"

Haar nieuwe vlam Polansky is volgens de New York Post ondernemer en CEO van het Instituut voor kankerimmunotherapie. Dit instituut is opgezet door voormalig Facebook-baas Sean Parker. Volgens bronnen zouden Gaga en Polansky elkaar al een tijdje kennen via evenementen die de zakenman organiseert. Ook zouden ze in december samen naar het verjaardagsfeestje van Parker zijn geweest.

Eerder had Gaga een relatie met haar geluidsspecialist Dan Horton. In oktober 2019 zette zij hier een punt achter. De Amerikaanse was daarvoor twee jaar samen met Christian Carino en de twee waren zelfs verloofd. Zij beëindigden hun verloving in februari 2019. Daarvoor was ze verloofd met acteur Taylor Kinney.

Foto: Instagram @ladygaga