Het is weer vrijdagavond, tijd voor een nieuwe gast in Stephan's Pianobar. Deze week is niemand minder dan Janieck Devy te gast.

Janieck ken je misschien nog van vroeger, in 2004 maakte hij zijn acteerdebuut in Pluk in de Petteflet. Hier begon zijn acteercarrière, door de hoofdrol in de gelijknamige film te spelen. Toen Janieck ouder werd kwam hij er achter dat zijn passie meer lag bij muziek maken. 

Eerdere Top 40 hits

Mocht je denken dat je nog nooit eerder een track van Janieck gehoord hebt, dan heb je het mis! Hij werkte namelijk mee aan de grootste Top 40 hit ooit van voor de Belgische dj Lost Frequencies, 'Reality'. Hier was hij verantwoordelijk voor de melodie, gitaar, zang én tekst. Dit nummer haalde een top 3 positie in de Nederlandse Top 40 en was hiermee de best scorende Top 40 hit ooit van Lost Frequencies. 

Later kwam hij nog in de Top 40 met tracks zoals 'Feel The Love' samen met Sam Feldt, hij bracht 'Does It Matter' uit. In 2019 kwam Janieck samen met YouNotUs en Senex met een remake van 'Narcotic', die uiteindelijk net niet de Top 10 positie behaalde in de Top 40.

Eerder was Janieck al te gast om samen met Stephan speciaal voor de Q-top 500 van de 90s om hits in een nieuw jasje te stoppen. Een van de hits die Janieck met Stephan coverde, was Narcotic. Later bracht hij deze dus ook echt uit. Het hele optreden van destijds zie je hieronder.


'Hero' & 'Déjà Vu'

Nu heeft Janieck twee eigen singles geschreven, 'Hero' én 'Déjà Vu'. Beide tracks speelde hij samen met Stephan in de Pianobar. 

'Hero' (origineel)


'Déjà Vu' (origineel)