Jason Derulo is klaar met zijn nieuwe album, in de goede zin dan! De zanger heeft gisteravond de laatste hand gelegd aan Everything Is 4 dat op 2 juni zal verschijnen. Toch roept dit een hele rits emoties op bij Jason. "Het afronden van mijn album is bitterzoet."

"Hoewel ik blij was het af te ronden was dit creatieve proces één van de meest opwindende van mijn hele leven! Niet dat ik nooit meer iets zal maken, maar dit was de laatste keer dat ik kon werken aan Everything Is 4." Zo vertelt hij op Instagram. "Een album is nooit écht af, maar je geeft je toch over op een bepaald punt. Je kunt altijd blijven proberen het NOG beter te maken, maar op een gegeven moment moet je het de wijde wereld in helpen."

"Dit album is mijn bloed, zweet en tranen van de afgelopen acht maanden. Van mijn hoogste hoogtepunten tot mijn laagste dieptepunten. Je zult jezelf herkennen in mijn verhalen, we delen allemaal soortgelijke triomf, tegenslagen en worstelingen in de liefde. Ik kan niet wachten op mijn meest trotse moment op 2 juni!"

Foto: AFP