Ondertussen is hij al onderdeel van het meubilair aan het worden, maar ook deze week is JC Stewart te gast bij Stephan's Pianobar. De ‘professional sadboy’ speelt deze week samen met Stephan zijn nieuwste track ‘Love Like That’. 

De 25-jarige JC Stewart werkt op dit moment hard aan zijn tweede EP, maar nam toch even de tijd om even de tijd om een Guinness biertje te komen drinken in Stephan’s Pianobar. Vorige maand maand bracht hij zijn nieuwste single ‘Love Like That’ uit en die laat hij vandaag horen bij Stephan. In het nummer zingt Stewart over een relatie waarin hij er niet was voor zijn geliefde op de moeilijke momenten. De single is een intiem en passievolle song en dat is goed te horen. 

Aankomende zomer mag JC eindelijk weer voor een groot publiek optreden. Stewart laat ook niet op hem wachten en gaat de zomer al op tour door Europa. Op donderdag 2 juni staat hij op het podium van de Melkweg met zijn eigen show. Maar ook op vrijdag 17 juni zal de zanger optreden op Nederlandse bodem, maar dan tijdens Pinkpop. Waar hij het podium deelt met onder andere Metallica, Twenty One Pilots en Nothing But Thieves! Maar vanavond nog op het podium bij onze eigen Stephan.

JC Stewart - 'A Love Like That'