VAKANTIE! Daar wordt iedereen natuurlijk blij van. Wat is er nou lekkerder dan aangename temperaturen, cocktails, luxe hotels en zo nu en dan een gezellig feestje? Nou, een combinatie van al die fijne dingen!

Vandaar deze lijst vol met hotels die daarnaast ook beachclubs zijn. En op die droomlocaties worden tot slot ook nog eens hele vette feesten georganiseerd. Dat is dus winnen in het leven, want je rolt na een avond stappen zo je bed in. 

1.  Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Ondanks de wat lastige naam (eerlijk, hoe spreek je 'm uit?), is dit hotel een algemeen begrip aan het worden. Met een steakhouse, een Japans restaurant en een bar voor oesters en kaviaar heb je alles wat je hartje begeert. En dan hebben we het alleen nog maar over eten gehad.

Ushuaïa heeft een line-up waar je u tegen zegt met namen als David Guetta, Kygo en Martin Garrix. En ja, met zulke dj's krijg je het publiek wel aan het dansen.


2. BH Mallorca

Dit is 3 in 1. Op deze plek kun je slapen, luieren aan de zwembaden en de tofste dj's bewonderen. De grootte van het podium gaat samen met zo'n beetje alle grote namen die erop staan. Onder andere Nicky Romero en Axwell /\ Ingrosso hebben hier al vaak gedraaid.


3. Talking Stick Resort

Voor een vakantie in dit resort moet je wel naar het Amerikaanse Arizona vliegen, maar dan heb je ook wat. Of je nu wil zweten in de fitnessruimte (vakantie is stiekem reden genoeg om dat over te slaan) of in de felle zon, alles kan. 

Wil je die fitnessruimte eigenlijk niet in maar wil je toch de nodige beweging krijgen? In de avond worden de dansbare deuntjes verzorgd door onder andere Afrojack, Tiësto en Steve Aoki.4. MGM Grand Hotel Las Vegas

Als je benieuwd bent hoe een geslaagde poolparty eruit ziet, check dan vooral de volgende foto maar. De mensen van de afdeling evenementen weten wel hoe ze een goed feestje moeten organiseren. 

Er is zon, er is een zwembad (want anders geen poolparty) en er is lekkere muziek. Het budget moet waanzinnig groot zijn, want Calvin Harris, Martin Garrix en Zedd komen regelmatig langs.