Jessie J maakte bekend op haar Instagram dat ze opgenomen was in het ziekenhuis, maar dat er niets aan de hand was. Ze was net geopereerd en laat weten zich goed te voelen. Waarvoor de 'Flashlight'-zangeres is opgenomen, wil ze niet laten weten. Het had in ieder geval niets te maken haar hart of haar stem.


"Ik deel niet vaak meer privé-dingen", schrijft ze op haar Instagram. "Vooral niet over mijn gezondheid. Ik wil eigenlijk gewoon in het geheim er verder mee gaan, maar ik wil dit graag delen voordat het verkeerd wordt begrepen of wordt uitvergroot als iets heel anders of erger."

Ze laat weten dat ze gisteren een operatie heeft gehad en ze het rustig aan moet doen. "Ik ga niet zeggen waarvoor, dus alsjeblieft ga het me niet vragen of mijn naasten ermee lastig vallen. Het is persoonlijk en ik weet dat je dat kan respecteren."

Volgens Jessie is het ziekenhuis bijna haar tweede huis geworden in haar leven. "Het is nooit fijn om in een ziekenhuis te zijn, maar het geeft me wel altijd inspiratie voor een nieuw nummer. Ik probeer overal het positieve in te zien."

Foto: AFP