Jessie J had onlangs een interessant gesprek met haar zwager. Hij was benieuwd of ze specifieke eisen stelden aan haar hotels. Oftewel: is Jessie J een luxepoes?

De 'Price Tag'-ster vertelde laatst over het gesprek in een interview: "En ik zei toen dat ik inderdaad wat eisen had. Toen zei hij: 'Ik weet nog dat ik vroeger las over mensen die eisen hadden en ik vond ze toen diva's'."

Dit had een pijnlijk moment kunnen worden, maar gelukkig bedoelde de schoonbroer het positief: "Maar nu ik jou ken en zie wat je meemaakt, snap ik dat als je veel reist een hotelkamer bijna je huis wordt. En als er dingen zijn die je comfortabel maken met de hoeveelheid werk, dan verdien je die."

Toch vallen de eisen van Jessie J, die in januari weer gaat touren, wel mee: "De dingen waar je om vraagt zijn vaak zo klein, maar ze maken een groot verschil. Zoals een luchtbevochtiger om de hotelkamer dezelfde energie te geven als die van mij."

"Het is voor het werk echt belangrijk om jezelf op je gemak te voelen, want het is erg vermoeiend om onderweg te zijn. Het is heel moeilijk!", concludeert ze.