John Legend en Common hebben vannacht een Golden Globe in ontvangst mogen nemen voor de titelsong 'Glory' van de dramafilm Selma. De film vertelt het verhaal van Martin Luther King. De twee verwezen in hun speech ook naar de actuele situatie in Amerika en het feit dat het verschil tussen blank en zwart nog steeds tot problemen leidt.

"Deze film deed mij beseffen dat ik die vrouw ben die niet mag stemmen, en dat ik die ongewapende zwarte knul ben die hulp nodig had maar een kogel kreeg. Ik ben die twee politieagenten die onder diensttijd opeens werden vermoord. Deze film is een pleidooi voor een betere wereld en meer menselijkheid: laten we proberen die echt te verwezenlijken."

Chrissy Teigen

Bij het horen van het nieuws dat manlief een Golden Globe won hield John Legends vrouw Chrissy Teigen het niet droog, met hilarische gevolgen. Zoals ze het zelf mooi weet te verwoorden: "Sorry, ik heb niet op mijn huilgezicht geoefend. Er zijn pas vijf minuten verstreken en ik ben al een meme." Op het internet werd namelijk massaal de draak gestoken met het ongelukkige beeld.

Een kleine opsomming:
Maar John Legend en zijn vrouw weten het gelukkig allemaal van zich af te lachen.

Foto: EPA