Justin Bieber heeft in het Amerikaanse tijdschrift GQ een openhartig interview gegeven. In dit interview noemt hij geen namen, maar lijkt hij uit te halen naar zijn voormalig mentor en voorganger van de Hillsong-kerk, Carl Lentz. 

Geloof

De 27-jarige zanger maakt er geen geheim van dat het geloof voor hem heel belangrijk is. Hij liep jarenlang de deur plat bij de Hillsong-kerk en bouwde een hechte band met pastoor Carl Lentz. Maar hier kijkt hij nu toch anders op terug. "Zoveel pastoors zetten zichzelf op een voetstuk. Zo'n kerk gaat dan draaien om één man, en dan wordt het idee dat deze vent de ultieme connectie met God heeft die we allemaal zouden willen, maar niet kunnen krijgen omdat we die vent niet zijn. Maar dat is niet hoe het werkt. Elk mens kan een even grote band met God opbouwen." vertelt hij. 


Churchome

Carl Lentz stond aan het hoofd van de kerk in New York en werd dit najaar ontslagen vanwege een buitenechtelijke affaire. Justin Bieber liet begin dit jaar weten dat hij de Hillsong-kerk heeft verlaten en zich aangesloten bij Churchome. Justin is niet de enige celeb die zich bij dit kerkgenootschap heeft aangesloten. Ook Ciara en zijn ex Selena Gomez bezoeken de diensten van Churchome.

Foto: AFP