Justin Bieber keert terug met een nieuwe single die 'What Do You Mean?' gaat heten. De inspiratie voor het nummer komt van de vrouwen in zijn leven, zo vertelt hij op de Amerikaanse radio.

"Meiden zijn vaak dubbelzinnig. Ze zeggen iets maar bedoelen iets anders, weet je wel? Dus ik reageer dan met: wat bedoel je?", zo verklaart hij de titel van zijn nieuwe single, dat op 28 augustus uitkomt.

De popster vertelt ook dat hij kampt met prestatieangst: "Ik zit veel te malen en word dan een beetje depressief omdat ik zo graag wil dat mijn werk goed uitpakt. Ik wil dat mensen ervan houden, ik wil mensen inspireren."

Skrillex is een inspiratiebron

Samen met dj's Skrillex en Diplo scoort de 21-jarige zanger momenteel een grote hit met 'Where Are Ü Now'. Dat nummer is een inspiratie voor 'What Do You Mean?' én zijn volgende album.

Justin zegt: "Het geluid van mijn nieuwe album ligt in het verlengde daarvan: verheffend, helder, pop-achtig, maar cool. Ik hou van het futuristische geluid van Skrillex en vind het geweldig om dat in mijn muziek te implementeren."


Foto: AFP