De Olympische Spelen zijn in volle gang. Zo mocht ook de Amerikaanse turnster Simone Biles naar hét sportevenement van het jaar. Toch besloot de topsporter zich terug te trekken en Justin Bieber neemt het voor haar op.

Justin Bieber toont medeleven

De 24-jarige Simone Biles die voor Amerika mee zou doen aan de Olympische Spelen heeft haar plek opgegeven vanwege haar mentale gezondheid. Door dit dappere besluit kreeg ze veel steun van politici en andere beroemdheden. Zo ook Justin Bieber, die zelfs een post wijdde aan de 24-jarige turnster. Hij plaatste onderstaand bericht en laat weten 'ontzettend trots' op haar te zijn.

Sometimes our no’s are more powerful than our yes’s

'Niemand zal ooit kunnen begrijpen onder welke druk je hebt gestaan. Ik weet dat we elkaar niet persoonlijk kennen, maar ik ben zo trots dat je hebt besloten om jezelf terug te trekken. Je kan de hele wereld in je handen hebben, maar als je daarbij voorbij gaat aan je eigen ziel dan is het niks waard. Soms is 'nee' zeggen veel krachtiger dan 'ja' zeggen. Als iets wat je normaal gesproken veel vreugde geeft ineens niet meer prettig aanvoelt, dan moet je een stap terugnemen om uit te vinden waarom je dat gevoel hebt. Mensen zeiden destijds tegen me dat ik gek was dat ik halverwege stopte met mijn Purpose tournee, maar voor mij was dat de beste beslissing die ik ooit heb genomen voor mijn mentale gezondheid. Simone Biles, ik ben waanzinnig trots op jou!'

Bron: EPA