Je kan dan wel Justin Bieber heten, maar ook als superster moet je je aan de regels houden. De '#thatpower'-zanger probeerde afgelopen weekend een club binnen te komen waar de minimumleeftijd is 21 jaar is. Die regel negeren... dat heeft de 19-jarige Justin geweten. Hij is zonder pardon de club weer uitgezet.

Een bron vertelt: "Iemand van het team van Justin had eerder die dag aangegeven dat de zanger 's avonds aanwezig zou zijn bij een feest in de club. Een medewerker van de club liet weten dat Justin niet zou worden toegelaten omdat hij te jong is. Bieber kwam toch en probeerde via een achteringang naar binnen te glippen".

Het is Bieber dus toch gelukt om de discotheek binnen te komen, maar zijn stapavondje heeft niet lang geduurd. Justin werd al snel door de beveiliging ontdekt en er weer uitgezet. "Rapper The Game gaf een optreden tijdens het feest en zag Bieber binnenkomen. Hij riep door de microfoon dat Justin aanwezig was. De beveiligers begeleidden hem naar buiten en hij vertrok meteen."