Ken je N'Sync nog? De boyband waarmee Justin Timberlake zijn muzikale carrière begon, bekend van hits als 'Bye Bye Bye' en 'Tearin' Up My Heart', maar ook 'Gone'. Het had niet veel gescheeld of die laatste titel had een samenwerking met Michael Jackson geworden.

Justin Timberlake vertelt namelijk bij Oprah dat hij 'Gone' oorspronkelijk voor Michael Jackson schreef. Maar de King of Pop wilde het wel zingen, maar dan alleen met Justin Timberlake zelf.

"Ik sloeg mezelf letterlijk in mijn gezegd toen ik hem zei dat ik het niet kon doen." Vertelt Justin Timberlake over een telefoongesprek met Michael. "Ik vroeg hem of het niet samen met N'Sync kon." Maar dat wilde Michael niet.

Solocarrière

Justin vertelt dat hij door dit telefoongesprek voor het eerst is gaan nadenken over een solocarrière omdat hij voor het eerst het zelfvertrouwen voelde om de stap te zetten. We weten natuurlijk allemaal hoe dat heeft uitgepakt.

Jaren na het overlijden van de King of Pop is deze samenwerking er alsnog van gekomen. Onlangs verscheen 'Love Never Felt So Good' van Michael Jackson en Justin Timberlake.