Justin Timberlake heeft de 12-jarige Robbie Twible gisteren de avond van zijn leven bezorgd. De 'Not A Bad Thing'-zanger zorgde ervoor dat de jongen, die lijdt aan een ongeneeslijke huidziekte, helemaal vooraan zat bij zijn concert in New York.

Robbie wist van niks toen er opeens een limousine voor zijn deur stopte. Het mannetje mocht samen met zijn zusje en ouders naar de show van Justin Timberlake. Ze zaten pal voor het podium en het allerlaatste nummer 'Mirrors' werd zelfs aan Robbie opgedragen.

"Het was fantastisch," vertelt de fan aan New York Daily News. "Hij kan zingen, dansen en acteren en hij geeft aan goede doelen." Volgens Robbies vader leeft zijn zoon altijd compleet op door Justins muziek. "''Wanneer Justin Timberlake is te horen gaat hij bewegen. Hij kan echt goed dansen.''

Robbie, die door zijn ziekte terugkerende pijnlijke blaren over zijn lichaam heeft en aan de lopende band geopereerd moet worden, kreeg ook nog een tas vol cadeautjes zoals t-shirts. ''Hierdoor sta je stil bij de goede dingen in het leven. Iemand als Justin Timberlake is mijn zoon niets verschuldigd'', vertelt Robbies moeder Kathie.

Foto: EPA