Close Qmusic

Katy4

Katy Perry in de clinch met twee nonnen

Katy Perry heeft de toorn van twee oude nonnen op haar hals gehaald. Tenminste, de twee dametjes willen er een stokje voor steken dat de 'Dark Horse'-zangeres een voormalig klooster opkoopt.

Goed, laten we bij het begin beginnen. Katy Perry heeft haar oog laten vallen op een voormalig klooster, een villa-achtig gebouw met uitzicht over Los Angeles. Aartsbisschop Jose Gomez stond op het punt een deal te sluiten met Katy, totdat de nonnen hier lucht van kregen.

Hoewel ze er zo netjes uit zag tijdens een bezoek, besloten de dames Katy toch even te googelen. Zo ontstonden er twijfels: "Ik vond haar video's en ik was niet blij met het geheel." Aldus zuster Callanan. De twee nonnen beweren het recht te hebben het klooster te verkopen, en dat hebben ze dus ook gedaan, nog vóórdat de aartsbisschop de deal met Katy Perry rond kon krijgen.

Een plaatselijke restauranteigenaar heeft voor zo'n 12,9 miljoen euro het gebouw gekocht en is er zelfs al ingetrokken. Maar volgens de advocaat van de aartsbisschop is deze verkoop ongeldig en kan de deal met Katy alsnog doorgaan.

Zo. Dat is weer genoeg non-nieuws voor één dag.

 

Station Qmusic Qmusic Summer Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic Top 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize