De website TIME stelt elk jaar een lijst op met de 25 meest invloedrijkste personen op het internet. Wie heeft de meeste volgers en wie heeft daarmee de grootste invloed? De lijst is dan wel zonder een nummer 1 of nummer 25, maar wij hebben er een aantal uitgelicht.

Chrissy Teigen

Met 20 miljoen volgers op Twitter en Instagram, heeft Chrissy Teigen een groot bereik. Wanneer je haar naam Googelt vind je de woorden 'real', 'relatable' en 'all of us'. Dit terwijl ze een bestseller heeft geschreven, TV host is en de vrouw van John Legend. Dit doet ze goed! 

Home
Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op


BTS

De Koreaanse boyband BTS staat inmiddels al 27 weken op de Social 50 Charts van Billboard. Hiermee verbreken ze records van Justin Bieber en Selena Gomez. Wanneer ze écht doorbreken in Nederland is nog de vraag... 

161021 Music Bank
Een bericht gedeeld door BTS (@thebangtanboys) op


Katy Perry

Ze heeft laatst hét record aantal Twitter-volgers verbroken met maar liefst 100 miljoen volgers. Meer hoeven we niet te zeggen, toch?


Rihanna

Of ze nou vogeltjes voert in New York, of wanneer ze persoonlijk reageert op Instagram-comments, ze doet het geweldig! We snappen wel dat ze veel volgers heeft: