Nicki Minaj tweette een opmerking over de MTV VMA's nominaties, Taylor Swift voelde zich aangesproken en liet dat ook weten. Een klein conflict volgde en vervolgens bemoeide ook Bruno Mars en Ed Sheeran zich er hilarisch mee.

Maar daar blijft het niet bij, want nu mengt ook Katy Perry zich in de strijd. Snap je het nog? De 'Dark Horse'-zangeres doet dat alleen iets minder met een knipoog dan Bruno en Ed deden en lijkt vooral Taylor Swift aan te vallen.

"Ik vind het ironisch het argument vrouwen tegen elkaar op te zetten te gebruiken, terwijl je zelf ontzettend binnenloopt op het neerhalen van een vrouw...", schreef Katy woensdagavond aan haar 73 miljoen volgers.

Taylor's hit 'Bad Blood' gaat over een conflict dat ze heeft gehad met een andere vrouw in de entertainmentwereld. Hoewel ze nooit heeft onthuld wie dat precies is, gaat het gerucht dat Katy Perry het lijdend voorwerp van het nummer is.

Door het feit dat Taylor gisteren "niets voor jou om vrouwen tegen elkaar op te zetten" tweette, lijkt de kans klein dat Katy een andere vrouw dan Taylor bedoelde met haar sneer. Gezellig dames!