Zelfs het Twitter-account van de meeste gevolgde persoon op aarde is niet goed beveiligd blijkt maar weer.

Maandagavond kwamen er ineens een aantal wel heel bijzondere tweets online uit naam van Katy Perry. Nu hebben sterren wel vaker rare uitspraken op Twitter maar toen er een tweet naar Taylor Swift gestuurd werd met "Ik mis je schatje" gingen de alarmbellen bij de meeste van haar 89 miljoen volgers wel af.

De band tussen Katy en Taylor is namelijk alles behalve goed te noemen, de geruchten gaan nog steeds dat Taylor 'Bad Blood' schreef over Katy Perry.

Daar liet de hacker het niet bij, maar erg veel meer schade dan deze tweets kon hij op Twitter niet aanbrengen voordat alles offline gehaald werd:

Maar als je naar het account gaat wat in de tweets genoemd wordt, @sw4ylol, krijg je een tweet te zien die wel iets meer zorgen baart:


In de foto laat de, waarschijnlijke, hacker een mailtje zien van audioplatform Soundcloud die vertellen een track van hem verwijderd te hebben omdat het platenlabel van Katy aan de bel had getrokken vanwege auteursrecht. Het zou hier gaan om de nieuwe single van de zangeres, die 'Witness' gaat heten.

Hoe het account gehackt kon worden en hoe hij aan nog niet eerder verschenen muziek van de 'Roar'-zangeres komt blijft een raadsel. De hacker is tot nu toe nog anoniem gebleven en ook vanuit kamp Katy heeft nog niemand gereageerd.

Wel een goede les voor ons allemaal, want als zelfs Katy Perry gehackt kan worden...

Foto: AFP