Ben jij iemand met een druk schema, iemand die waarde hecht aan elke minuut die voorbij vliegt? Dan is dit echt iets voor jou! Mocht je geen tijd hebben om het hele optreden van Katy Perry tijdens de Super Bowl terug te kijken, lees dan vooral even verder.

Op het internet gaat namelijk een toffe timelapse rond van het optreden, gefilmd vanuit een hoog punt in het stadion. Ook interessant is het om te zien hoe snel het podium op- en afgebouwd wordt.

Check de beelden vol vuurwerk en gekkigheid hierboven, de muziek moet je er zelf even bij verzinnen! Toch meer een liefhebber van het origineel? Klik dan hier.

Volgende optreden:

Maar Katy Perry maakt zich inmiddels al op voor haar volgende grote optreden. De 'Dark Horse'-zangeres is namelijk ook aangekondigd als één van de artiesten die zullen optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Dat meldt tijdschrift Billboard.

Daar zal ze de prachtige ballad 'By The Grace Of God' zingen, afkomstig van haar album Prism. De awardshow van misschien wel de belangrijkste muziekprijzen ter wereld wordt aanstaande zondag uitgezonden.