Wat. Een. Optreden. Als we het allemaal op een rijtje zetten is het bijna niet te geloven. Een gigantische mechanische leeuw, een overdosis vuurwerk, dansende haaien en een rondje vliegen door het stadion. We hebben het natuurlijk over Katy Perry tijdens de Halftime Show van de Super Bowl.

De Super Bowl is één van de best bekeken evenementen in de Verenigde Staten, jaarlijks kijken er meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd naar de sportfinale. Een recordaantal kijkers zagen de 'Dark Horse'-zangeres dan ook optreden tijdens het gigantische evenement. Daar deed ze een medley van haar grootste hits, en ook Lenny Kravitz en Missy Elliot maakten beide een verschijning op het podium.

Met een rondje door de lucht van het stadion omringd door vuurwerk sloot Katy Perry haar performance van dik tien minuten af. Bekijk de beelden van de Halftime Show hierboven! Tel maar even mee, Katy wisselt maar liefst vier keer van outfit.

Tattoo

Katy Perry heeft dit bijzondere moment voor eeuwig laten vastleggen door middel van een tattoo. Op haar vinger heeft ze XLIX laten tatoeëren, wat refereert naar de 49e editie van de Super Bowl waar zij mocht optreden.

Foto's: EPA